Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Пилешки сърца с кашкавал и лук

Пилешки сърца с кашкавал и лук

pchelichepcheliche
Новак
4261013
08/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Страхотно допълнение към студената бира за летните дни."

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 1 глава
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • масло
  • кашкавал - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме пилешките сърца и ги слагаме да се варят, поръсваме малко сол. След като са напълно готови ги изваждаме в чиния.

В тиган слагаме малко масло и добавяме вече сварените сърца. Разбъркваме и добавяме малко сол, червен пипер и черен пипер. Добавяме нарязания на ивици лук и отново разбъркваме.

Когато лукът е наполовина готов изваждаме съдържанието от тигана в чиния. Поръсваме с настъргания кашкавал, слагаме стръкче магданоз и поднасяме с чаша студена бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: