Таратор по Пирдопски

10/10/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф 3x
"Интересно предложение от Пирдоп, което няма да пропуснем да опитаме "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се счуква със солта.

Срединката на хляба се надробява.

В купата при хляба се реже на ситно обелената краставица. Поръсват се с нарязания копър и се заливат с разтопеното масло, оцета и студена вода.

Количеството вода зависи от това, колко гъст искате да бъде тараторът ви.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар