Вкусни пилешки дробчета с праз и лук

09/10/2016
"Не можем да ви опишем колко е вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 406
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете дробчетата в студена вода и ги оставете за около 30 мин., за да се отцеди кръвта. Изплакнете дробчетата и ги подсушете.

Почистете лука и праза, и ги нарежете на ситно. Загрейте олиото. добавете дробчетата и зеленчуците. Прибавете червеният пипер и черният пипер.

Задушете, докато дробчетата си променят цвета и зеленчуците омекнат.

Прехвърлете всичко в тавичка и запечете в загрята фурна, докато ястието остане на мазнина. Овкусете със сол.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар