Сочно месно руло

10/10/2016
Gergana Tsvetanovaот Gergana TsvetanovaПомощник Готвач 1x
"Изключително сочно свинско руло, за което бихме могли да изпеем хвалебствена песен, но устата ни е пълна "
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо687
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За плънката запържете настъргания морков, лука, нарязан на ситно, и гъбите, нарязани на филийки. Овкусете с подправките, отстранете от котлона и добавете нарязаните кисели краставички.

За рулото измийте и почистете месото, изтънете го леко с чукче, направете плитки разрези с остър нож. Разстелете плънката върху месото, завийте на руло и завържете на няколко места с конец.

Смесете всички продукти за пастата за овкусяване и намажете обилно рулото от всички страни.

Сложете в в тавичка, сипете виното, завийте с фолио и печете около час.

Отстранете фолиото и печете още 10-15 минути, докато придобие хубав загар.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар