Най-сочните свински шишчета

10/10/2016
Биляна
отБилянаГотвач1733782352
"Такива сочни шишчета ще хапнем с голям апетит и още по-голям мерак, остава само да ги приготвим "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 040
  • Преглеждания за месеца320
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки се почистват хубаво. Месото се нарязва на средно големи кубчета и се слага в дълбок съд. Полива се с виното. Лимоните се нарязват на 4- 5 парчета и се добавят към месото.

Лукът и пиперът се нарязват на средни към едри парчета и също се слагат в съда. Всичките поправки се изсипват.

Количеството им е според предпочитанията. Всичко се разбърква хубаво и се завива с фолио. Престоява в хладилник 24 часа. Дървените шишчета се слагат върху загрята скара за около 1 мин и след това се нижат.

Редят се месо, лук и чушка според това, което хванете първо.

Шишчетата се пекат на силно загрята скара и се сервират с чаша хубаво червено вино.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар