Люта разядка

10/10/2016
Биляна
отБилянаГотвач1353191791
"Разядка, предназначена специално за любителите на пикантните вкусове и аромати "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 321
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се почистват и настъргват в дълбок съд с капак.

Лютите чушки се измиват и подсушават добре. Пекат се на много загрята скара и след изпичането се слагат в съда при морковите и се затварят с капака да се задушат.

Солта и захарта се размиват в оцета и с този сос се заливат чушките.

Разбъркват се и отново се слага капакът. Престояват в хладилник минимум час.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар