Рибно филе пане

10/10/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф 5x
"От нас да го знаете - това панирано рибно филе изпива два пъти повече бира, отколкото си мислите "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • рибно филе - 4 бр. мерлуза, хек, треска
  • сол
  • черен пипер
  • брашно - 4 с.л.
  • белтъци - 2 бр.
  • бира - 200 мл
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците с щипа сол на сняг.

Рибните филета поръсете със сол и черен пипер.

В купа сложете бирата, добавете малко сол, пипер и брашното. Разбийте до хомогенна смес, след което добавете белтъците.

Разбъркайте внимателно със шпатула, така че да запазите сместа пухкава и въздушна.

Потопете всяко филе в сместа, отцедете и сложете в загрята мазнина да се изпържат.

Отцедете върху домакинска хартия.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар