Пържоли с горчица и мед в тавичка

10/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619675
"Не може просто да хвърлите пържолите в тавата и да очаквате добри резултати. Те искат хубава марината и търпение "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 889
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете месото в тава, като подредите пържолите една до друга, без да ги захлупвате.

В купа смесете всички останали състави и подправите. Разбъркайте и полейте със сместа месото.

Сложете домакинско фолио и приберете в хладилник за 3 часа да се маринова.

Извадете месото и оставете на стайна температура за 30 мин.

Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте месото с алуминиево фолио и сложете да се пече за 50 мин.

Извадете тавата, махнете фолиото и запечете за още 15-20 мин до приятен загар.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Цветелина Георгиева
Страхотно! Поздравления за рецептата!!!
0
0
Веселина Константинова
О, джоланчетата са страхотно месце!
1
0
marcheva14
marcheva14
10.10.2016 17:13
Сигурно е така, не споря, но като го видя плеснат огромен в чинията и ми се отяжда. Ако реша някой ден да го приготвям ще ти открадна рецептата за джолана.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв