Пържоли с горчица и мед в тавичка

10/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395118835
"Не може просто да хвърлите пържолите в тавата и да очаквате добри резултати. Те искат хубава марината и търпение "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 404
  • Преглеждания за месеца971
  • Преглеждания за седмицата237
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете месото в тава, като подредите пържолите една до друга, без да ги захлупвате.

В купа смесете всички останали състави и подправите. Разбъркайте и полейте със сместа месото.

Сложете домакинско фолио и приберете в хладилник за 3 часа да се маринова.

Извадете месото и оставете на стайна температура за 30 мин.

Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте месото с алуминиево фолио и сложете да се пече за 50 мин.

Извадете тавата, махнете фолиото и запечете за още 15-20 мин до приятен загар.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Веселина Константинова
О, джоланчетата са страхотно месце!
1
0
marcheva14
marcheva14
10.10.2016 17:13
Сигурно е така, не споря, но като го видя плеснат огромен в чинията и ми се отяжда. Ако реша някой ден да го приготвям ще ти открадна рецептата за джолана.
0
0
marcheva14
marcheva14
10.10.2016 17:07
Тази рецепта ти я приемам, много е хубава, но тези джолани които ги гледам на снимки хич не са по моя вкус, не съм опитвала не съм и приготвяла, не зная изобщо какво бих го правила ако ми се наложи, но и никой няма такава идея у дома. Само в Германия съм виждала такова нещо да се поднася в техните кръчми, аз така и не го опитах, въпреки че всички се облизваха
2
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
10.10.2016 17:11
Миме, месото от джолана е най-вкусно. Няма по хубаво месо в прасето. Има джолани, които не са с много мазнина и сланина и може да си избереш, но ти гарантирам, че джолана приготвен с подправи, леко задушен и изпечен е инстинска наслада за душата.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв