Бъркани яйца с лук и сирене

11/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619695
"Вкусен аламинут, който всички обичаме да похапваме "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 813
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го нарежете на полумесеци.

Загрейте зехтина в тиган на котлона.

Разбийте яйцата в купа, посолете, добавете прясното мляко и натрошеното сирене.

Подправете със черен и червен лют пипер и разбъркайте.

Сложете лука в тигана и запържете за няколко минути до омекване и получаване на златист цвят.

Изсипете яйчената смес при лука, оставете няколко секунди и тогава разбъркайте.

Гответе яйцата минута-две до готовност, като внимавате да не ги прегорите и изсушите.

Поднесете с месо, колбас или скара.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар