Свинско задушено с кашкавалени кнедли

11/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Наречете ни чревоугодници, но ние ще изядем не по-малко от три порции от това великолепно свинско задушено с кашкавалени кнедли "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо546
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Оваляйте го в брашно и изпържете.

Извадете месото в купа, а в същата мазнина запържете лука, праза, морковите , гъбите и малките лукчета (балучка).

След като поомекнат зеленчуците, добавете месото и налейте бульон или топла вода. Добавете соевия сос и подправките. След като заври, прехвърлете сместа в тава и печете ястието около 60 минути на 200 градуса.

Към края на печенето пригответе кнедлите. Смесете маслото, брашното, кашкавала и подправките. Към тях добавете разбитото яйце и ако е необходимо, добавете вода, колкото да се получи тесто.

От получената смес оформете кнедли колкото орех. Пуснете ги в яхнията и върнете обратно във фурната за 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!