Свински пържоли с гъби и топено сирене

13/10/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Неостаряваща класика, която често присъства на трапезата ни "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 650
  • Преглеждания за месеца1203
  • Преглеждания за седмицата188
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, ако има нужда начукайте с дървено чукче. Овкусете с подправките (сол, черен пипер, червен пипер, кимион и чубрица) и оставете настрана, за да ги поемат.

През това време нарежете гъбите на полумесеци, а лука на кубчета. В намазнено йенско стъкло се редят първо пържолите, след това топеното сирене, лукът и гъбите. Редите и следващия ред така, докато свършат продуктите. Заливате със сметана и слагате в предварително загрята фурна за 1ч. и 30мин. на 250 градуса.

По желание гарнирате с варен ориз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 21:33
Е от тази снимка направо ми се отядоха такива пържоли. Язък за хубавата рецепта с този бъркоч, който е показан...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв