Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Вкусен кебап с пилешко и свинско

Вкусен кебап с пилешко и свинско

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Вкусен кебап с пилешко и свинско
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 3
27/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Вкусен кебап с два вида месо, който обожаваме с картофено пюре и ориз"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • свинско месо - 300 г
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 2 глави кромид
  • гъби - 500 г
  • бяло вино - 200 мл
  • брашно - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • мащерка - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете нарязаното на дребни късчета свинско месо, добавете пилешкото месо запържете и него. Сложете нарязаните морков, лук и гъбите, нарязани на филийки.

Сипете вода да покрие всичко и оставете да къкри на тих огън. Варете 30 минути, ако е нужно долейте още вода.

Размийте брашното и червения пипер в бялото вино, сипете го към ястието. Варете ястието, докато се сгъсти сосът.

Овкусете кебапа със солта, черния пипер и мащерката. Вкусният кебап с пилешко и свинско е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: