Банички-пурички

12/10/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
"Вкусна закуска, която се приготвя бързо и лесно И да не забравите да си вземете и за после "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции20-25
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 090
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • кори за баница - 1 опаковка
  • яйца - 6 бр.
  • сирене - 300 г
  • кайма - 200 г смес
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват на пяна. Вътре се натрошава сиренето. Разбъркват се, докато се получи гъста смес. Вземат се корите и се комбинират по 2 или 3 листа, в зависимост от броя на корите и се режат на триъгълници. Големината на триъгълниците зависи изцяло от вас.

В по-широката част се слага от приготвената смес, краищата се прегъват и се увиват на руло. Краищата им се намокрят съвсем малко. Едната част от корите се пълнят с приготвената смес, а другата с кайма. Каймата не се запържва, а се слага сурова. Пържат се в загрята мазнина до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар