Уникални гъбки с филе и топено сирене

12/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1352137013754
"Страхотно предястие, което пие и изстудена бира и червено вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 037
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и обелвате гъбите, ако е необходимо или под течаща вода само изтъркайте. Отстранете пънчетата и ги нарежете. В тава сложете пънчетата и подредете гъбите отгоре.

Нарежете филето на ивици, а топеното сирене на кубчета. Във всяка гъба сложете парче масло и завийте по две парчета от филето, а по средата сложете парче топено сирене. Между гъбите нарежете останалото масло и сипете съвсем малко вода (половин кафeна чаша). Сложете да се пекат. След запичане извадете и поръсете върху всяка гъба по малко кашкавал.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар