Сарми със свинско месо в крок пот

12/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Уникално вкусни сарми, които си заслужават чакането "
Приготвяне20 мин.
Готвене360 мин.
Общо380 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на много дребни кубчета, запържете го, докато смени цвета си. Добавете ситно нарязания кромид, след това гъбите, нарязани на дребно и накрая ориза. Бъркайте непрекъснато, докато оризът смени цвета си.

Добавете подправките и налейте 200 мл вода. Оставете на котлона, докато оризът поеме цялата течност. Оставете плънката леко да се охлади и завийте сармите. Подредете ги в уреда за бавно готвене или в обикновена тенджера, сложете чиния отгоре, сложете капака и варете до готовност.

В уреда стават за около 5-6 часа, в обикновена тенджера за около 1 и 30 мин. на слаб огън.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар