Мини рулца с топено сирене, яйца и зеленчуци

12/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач374192281
"Бързо за приготвяне и изключително вкусно и ефектно "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука нарежете на много дребно и го добавете към каймата. Добавете яйцето, подправките и галетата. Разделете каймата на 6 еднакви части. Сварете яйцата и ги нарежете. Моркова нарежете на лентички.

Вземете едно топче кайма и го разстелете върху прозрачно фолио, сложете по едно сварено яйце, лентички печени чушки, лентички морков, парче топено сирене и грах.

Оформете малко рулце. Така приготвени подредете рулцата в подходяща тавичка, намажете ги отгоре с олио и налейте малко вода в тавичката.

Ако са останали моркови, добавете и тях в тавичката, завийте с фолио и печете за 35 минути, след което свалете фолиото и допечете до златисто. Сервирайте рулцата с гъбен сос или друга гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар