Сач със свинско и червен фасул

12/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
"Има нещо магически неустоимо в свинското месо, приготвено на сач "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо167
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 550 - 600 г
  • червен боб - 1 консерва (400 г)
  • олио - 100 мл
  • лук - 1/4 глава
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на средно големи късове. Слагате сача да се загрее добре, като внимавате да не остава сух - изсипете половината олио, сложете месото да се пържи.

Докато месото стане готово може да се наложи да доливате. Когато месото вече се зачерви добавяте и нарязания на полумесеци лук.

Разбърквате няколко пъти да поомекне и той и сипвате консервата с боб. Поръсвате с подправките и бъркате още няколко минути на огъня.

Ако искате бобчетата да останат цели не дръжте сача повече от 2-3 минути на котлона - разбъркайте и отместете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар