Мариновано свинско в гювеч

12/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Някои хора си купуват форми за мъфини, но ние предпочитаме да инвестираме в гювеч, в който ще приготвяме най-ароматното свинско "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 431
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите с чукче. В купа смесете горчицата, майонезата и подправките. С получената смес намажете пържолите и ги сложете в хладилника за няколко часа.

Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча.

В същия тиган задушете нарязаните гъби. Когато започнат да си сменят цвета, налейте сметаната и оставете да заври.

Разтворете брашното с водата и го добавете към гъбите. Разбъркайте добре и залейте пържолите. Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар