Зрял фасул с тиква

14/10/2016
"Обзалагаме се, че дори не може да си представите колко е вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • боб - 250 г
  • тиква - 750 г
  • лук - 100 г
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливате фасула със студена вода и варите 30 минути. След това добавяте част от мазнината и част от нарязания лук.

След като фасулът поомекне, добавете и обелената и нарязана на филии тиква.

Когато те са напълно сварени, добавяте задушения в останалата част от мазнината лук и червения пипер.

Посолявате и поръсвате с нарязания на ситно джоджен. След още 10- 15 минути отстранявате от огъня.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар