Зрял фасул с тиква

14/10/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф
"Обзалагаме се, че дори не може да си представите колко е вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо113
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливате фасула със студена вода и варите 30 минути. След това добавяте част от мазнината и част от нарязания лук.

След като фасулът поомекне, добавете и обелената и нарязана на филии тиква.

Когато те са напълно сварени, добавяте задушения в останалата част от мазнината лук и червения пипер.

Посолявате и поръсвате с нарязания на ситно джоджен. След още 10- 15 минути отстранявате от огъня.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар