Неустоими ребърца с хрупкава коричка

13/10/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Колкото пъти да ни приготвите такива ребърца, толкова пъти ще си ги хапнем с удоволствие "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 074
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата осолявате и натривате с червен пипер и малко олио. Поръсвате с чубрица и черен пипер. Обелвате картофите и ги нарязвате на дебели пръчици. Измийте ги за да им падне нишестената вода.

В тава сипете картофите, нарязания лук, морковите и ребрата, поръсете с олио и сипете вода около 1 водна чаша. Желателно е да се покрие тавата с фолио. Печете във фурната за около 45 минути, след което отстранете фолиото и печете до оставане на мазнина и вкусна хрупкава коричка на ребрата.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар