Прясно зеле с мляно месо на тиган

13/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Изключително лесно и вкусно - опитайте и споделете!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 744
  • Преглеждания за месеца831
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и домата на ситно. Смелете месото в блендер, а зелето нарежете на ивички. В тиган сипете олио.

Запържете лука и добавете зелето(претрито със сол). След като се позапържи, добавете смляното месо и подправките.

Добавете доматите и налейте вода, колкото да покрие продуктите. Сложете капак и оставете ястието да се задушава около 20 минути.

След това махнете капака и гответе, докато остане на мазнина. По желание поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар