Кренвиршки с яйца и сирене

13/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Започнете деня с настроение, ентусиазъм и кренвиршки с яйца и сирене "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 292
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки кренвирш разрежете на две и после по дължина. Разбийте яйцата, добавете натрошеното сирене и разбъркайте добре. Взимате една кора и я намазвате с олио. Поръсете я с част от яйчената смес.

Поставете едно парче кренвирш на едната къса страна и едно парче от другата къса страна. Загърнете двете странични дълги краища, така че да покрият кренвиршите.

Намажете с малко олио и започнете да навивате на вътре двете страни с кренвиршите. По средата сипете малко от плънката.

Така направете със всички кори и продукти. Подредете ги намаслена тава. Намажете с разбито яйце, поръсете с подправка по избор и печете на 180градуса, около 25-30 минути.

По идея на Маргарита Димитроваподобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар