Чушки бюрек с много плънка

13/10/2016
"Чушките бюрек трябва да са много, ама наистина много и вкусна плънка, иначе защо ще си даваме зор да ги приготвяме "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 941
  • Преглеждания за месеца1482
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете, обелете и изчистете чушките от семенника. В тиган загрейте малко мазнина и чукнете яйцата. Бъркайте докато леко се сгъстят.

Прехвърлете яйцата в купа и ги объркайте с натрошеното сирене. Добавете нарязания на ситно магданоз, чесън и разбъркайте отново. Разрежете чушките от едната страна по дължина и разтворете.

От едната страна сложете от плънката и с другата захлупете. Пригответе си панировката в три купички. Панирайте всяка чушка в брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета.

Сложете ги в поднос и преди пържене потопете отново в разбитите яйца. Изпържете от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия. Сервирайте с любимата салата!подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар