Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазура

14/10/2016
"Гарнитура може да сложите, каквато обичате, ние обаче държим на тези свински рулади с пушено сирене "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо139
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г бут
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер
  • сирене - 200 г пушено топено
  • червено вино - 1 к.ч.
  • соев сос - 3 с.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • балсамова глазура - CREMAceto
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки, тънки пържолки. Начукайте с дървено чукче. Овкусете със сол, соев сос, черен и бял пипер. Оставете месото за около 30 минути, за да поеме от подправките и се овкуси.

Нарежете топеното сирене на парчета. Сложете върху всяко парче месо от топено-пушеното сирене. Завийте месото на руло. В подходяща тавичка, налейте зехтина и виното. Подредете руладите. Намажете ги с глазура.

Покрийте тавичката с алуминиево фолио. Изпечете в загрята фурна, докато месото се изпече. По желание, може да откриете фолиото и да допечете до хрупкава коричка. Още топли, намажете руладите отново с балсамова глазура.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар