Яхния от грах и свински кости

14/10/2016
"Нищо не сгрява така, както една яхния с грах и свински кости "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо353
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сверете свинските кости предварително и отделете месото. Задушете лука в олиото, като преди това сте го обелили и нарязали на ситно.

Добавете обелените и счукани скилидки чесън и червения пипер. Сложете обезкостеното месо и разбъркайте. Запържете за около 5 минути. Добавете консервата грах и 1 ч.ч. костен бульон.

Гответе на тих огън, докато ястието остане на мазнина.

Разбийте брашното с малко вода, да се получи кашичка. Сгъстете ястието с кашичката. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с магданоз преди сервиране.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар