Свински ребърца с мед и горчица на фурна

14/10/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач2452939392
"Ако и вие сте от онези хора, за които свинските ребърца са най-предпочитаните зеленчуци - следващата рецепта е точно за вас "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции203
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 570
  • Преглеждания за месеца1179
  • Преглеждания за седмицата200
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ребърцата и ги подсушете. В отделна купа смесете водата, меда, горчицата, куркумата, кимиона, черния пипер и солта и бъркайте до получаване на еднородна смес.

Сложете ребрата в сместа и оставете в хладилник за минимум 2 часа. Ако имате повече време ги оставете да престоят едно денонощие.

Сложете в леко намазнена тава и печете в предварително загрята фурна на 250 градуса за 60 мин. Сервирайте с микс от зеленчуци, свежа салата или друга гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14  Мария Симеоно
Страхотно изглеждат, Гергана! Браво!
2
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Благодаря! Радвам се, че ви харесват :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв