Супа леща с елда и чесън

16/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру162281745710
"Вкусно и здравословно!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се сипва измита леща, нарязан лук, морков на кръгчета и олио. Заливаме с топла вода и варим за 20 минути.

Добавят се настърганият домат, червеният пипер, елда измита няколко пъти с вода, за да не горчи и скилидки чесън нарязани на ситно.

Варим супата до готовност на елдата и лещата. Накрая се добавя риган или нарязан ситно магданоз. Вкусно и здравословно за ден на варивата!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар