Пилешка пържола от бутче на жар

18/10/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Ароматът на пилешка пържола на жар за мъжете е като ароматът на скъп френски парфюм за жените "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо102
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • домати - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • соев сос
  • универсална подправка - подправка за пиле
  • черен пипер
  • мед - 1 к.л
  • олио
  • сол
  • магданоз

Начин на приготвяне

Охладените бутчета обезкостете с остър нож. Ако са по големи, леко ги начукайте. Поръсете с малко черен пипер.

Разтворете меда със соевия сос, 1 с.л вода, подправката за пиле и малко олио.

С тази марина намажете пържолите и оставете за около 1 час, за да си поемат.

Разгорете си жарта и изчакайте да стане умерена, след което сложете пържолите да се пекат , като обръщате от двете страни. Гарнирайте с домат и лук и поднесете топли.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар