Пиле в сметанов гъбен сос

18/10/2016
Krisi_Milcheva
отKrisi_MilchevaНовак55
"Любимата ни рецепта за пиле, която споделяме само с вас, защото сте ни приятели "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 604
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешкото месо. Ако са гърди, ги филетираме. Поръсваме от двете страни със сол и черен пипер и нареждаме в тава.

Върху всяко филенце слагаме по малко масло. Нареждаме кръгчета топено сирене, отгоре подреждаме нарязаните на шайби моркови и лука, нарязан на полумесеци, както и гъбите и чесъна.

Продукти може да се сложат и отстрани между филенцата. Добавяме вода на половина на съда за печене и слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 180 - 200 градуса.

След като поизври част от водата и се запекат филенцата, се добавя сметаната и се остява на тих огън до сгъстяване.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар