Пълнени ябълки с пушена риба

14/03/2013
Пепина
отПепинаНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо775
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

  • ябълки – 3 бр.
  • риба – пушена 250 гр. + малка консерва риба тон
  • яйца – 2 бр.
  • майонеза – 4 с. л.
  • копър – 3 стръка
  • джоджен – 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се обезкостява, маха се кожата и се надребнява на много ситни парчета.

Ябълките се измиват, отрязва се капаче, издълбават се и се почистват от семенцата.

Издълбаната част без семките се настъргва и се прибавя към нарязаната риба.

Сварените яйца се нарязват на ситно и се прибавят към останалите продукти.

Към майонезата се прибавят нарязаните на ситно копър и джоджан.

Всичко се смесва в подходящ съд, така че за да се получи гъста смес.

Вземат се издълбаните ябълки и се пълнят със сместа. Подреждат се в тавичка и се слагат с капаците да се изпекат в умерено загряна фурна.
подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар