Пиле със зелен фасул

18/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру197184170014
"Класическа комбинация, която поднасяме с вкусно кисело мляко "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 014
  • Преглеждания за месеца489
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • олио - 3 - 4 с.л.
  • моркови - 1 бр. голям
  • лук - 1 бр.
  • зелен фасул - 300 г замразен
  • пилешки бутчета - 2 бр. сварени
  • домати - 200 г
  • червен пипер - 1 с л
  • сол - на вкус
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и морковът се обелват и нарязват на малки кубчета. Загрява се олиото в тенджера и запържваме нарязаните зеленчуци.

Когато сменят цвета си, се слага червеният пипер, разбърква се и сипваме прецедения бульон от сварените бутчета.

Добавят се зеленият фасул и настърганите домати, оставяме да се готви на умерен огън, за да омекне фасулът.

Накрая прибавяме свареното пилешко месо, накъсано на парчета. Поръсваме със сол и оставяме да поври още 10 минути. Сервираме с пресен магданозподобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар