Пиле със зелен фасул

18/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру187783062713
"Класическа комбинация, която поднасяме с вкусно кисело мляко "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 452
  • Преглеждания за месеца437
  • Преглеждания за седмицата183
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и морковът се обелват и нарязват на малки кубчета. Загрява се олиото в тенджера и запържваме нарязаните зеленчуци.

Когато сменят цвета си, се слага червеният пипер, разбърква се и сипваме прецедения бульон от сварените бутчета.

Добавят се зеленият фасул и настърганите домати, оставяме да се готви на умерен огън, за да омекне фасулът.

Накрая прибавяме свареното пилешко месо, накъсано на парчета. Поръсваме със сол и оставяме да поври още 10 минути. Сервираме с пресен магданозподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар