Пилешко руло в бекон с богата плънка

19/10/2016
"Да, на диета сме, на пилешко-беконена диета "
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 415
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешко филе - 3 бр.
  • кайма - 300 г
  • гъби - 150 г
  • спанак - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • топено сирене - 100 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • кисели краставички - 2 - 3 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • бекон - около 400 г, пушен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на тънки ленти и се подрежда върху фолио. Върху него се разстила пилешкото филе, поръсено със сол и черен пипер. Задушете гъбите и спанака в малко масло и ги разпределете върху филето. Отгоре се разстила каймата, предварително овкусена с подправки по избор и нарязан на ситно лук.

Нарязват се краставичките и сварените моркови на ленти. Подреждат се по средата на пласта от кайма. Отгоре се поръсва с настъргано топено сирене и се подреждат парчета кашкавал. Внимателно се завива на стегнато руло с помощта на фолиото.

Поръсва се с черен пипер и малко зехтин и се завива с фолиото. Слага се в тава и се запича на 200 градуса около час. След това се развива фолиото и се допича.

Сервира се нарязано на парчета с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар