Пилешко руло в бекон с богата плънка

19/10/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Да, на диета сме, на пилешко-беконена диета "
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на тънки ленти и се подрежда върху фолио. Върху него се разстила пилешкото филе, поръсено със сол и черен пипер. Задушете гъбите и спанака в малко масло и ги разпределете върху филето. Отгоре се разстила каймата, предварително овкусена с подправки по избор и нарязан на ситно лук.

Нарязват се краставичките и сварените моркови на ленти. Подреждат се по средата на пласта от кайма. Отгоре се поръсва с настъргано топено сирене и се подреждат парчета кашкавал. Внимателно се завива на стегнато руло с помощта на фолиото.

Поръсва се с черен пипер и малко зехтин и се завива с фолиото. Слага се в тава и се запича на 200 градуса около час. След това се развива фолиото и се допича.

Сервира се нарязано на парчета с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар