Панирани пилешки бутчета с доматен сос

19/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Богата гозба с пилшеко, с която ще се нагостите вкусно-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо531
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете бутчетата. Оваляйте ги в брашно, яйца, смесени със сол и черен пипер и галета. Изпържете ги до златисто в загрята мазнина. Подредете ги в тавичка. В тиган с малко олио запържете лука и чесъна. Добавете нарязаните на ситно домати, сол, захар и подправки по избор.

Оставете соса да ври няколко минути и залейте бутчетата. Сложете ги във фурната и печете на 200 градуса, около 40 минути. Извадете и поръсете с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар