Пуешки пържоли върху зеленчуци с бира и соев сос

19/10/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Заложете на сочното пуешко месо в тази неустоима комбинация със зеленчуци "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 191
  • Преглеждания за месеца316
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 4 бр. пържоли
  • картофи - 500 г
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • гъби - 200 г
  • бира - 150 мл
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • къри - 1/2ч.л.

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със соевия сос, черен пипер и къри. Нарежете картофите, морковите и гъбите на едри парчета. Поставете ги в тава, поръсете със сол и пипер. Отгоре подредете пържолите.

Сипете бирата и завийте с фолио. Сложете във фурната на 190-200 градуса и печете ястието около 1 час и 20 минути. Накрая свалете фолиото и допечете до хрупкава коричка.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар