Домашно пиле по градинарски

19/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1152129511213
"Крехко пилешко месце с най-вкусните и свежи зеленчуци от градината "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 220
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции и сложете в тенджера да се запържи леко, след което сипете нарязания лук и моркови. Пържете, докато лукът порозовее.

Добавете граха, аз използвам домашен замразен, тиквичките нарязани на кубчета (ако нямате пресни може и замразени на кубчета) и червената чушка, нарязана на едри парчета.

Поръсете с червен пипер и долейте вода. Варете на слаб огън, когато грахът започне да омеква, добавете и доматите, които са или настъргани или на парченца.

Така варите, докато месото се свари, поръсете с чубрица и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар