Пълнени пилешки бутчета със сирене и кашкавал

19/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач374192281
"Търсите ли си компания за обяд, защото ние винаги сме свободни за такива вкусотии "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 505
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте бутчетата и ги подсушете. Вземете остър и тънък нож, подходящ за обезкостяване, много внимателно отстранете двата основни кокала на бутчето.

Смесете натрошеното сирене, настъргания кашкавал и парченцата топено сирене, напълнете внимателно бутчетата, захванете отворите с клечки за зъби.

Смесете олиото, червения пипер, черния пипер и чубрицата, намажете хубаво бутчета.

Сложете ги в тавичка, налейте малко вода, и много малко мазнина, завийте с фолио, и печете за около 30 минути в загрята фурна, свалете фолиото и печете до златиста коричка, сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар