Панирано пилешко филе със зеленчуков сос

19/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Топ предложение за вечеря, с която да впечатлите неочаквани, но скъпи гости "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолите и ги посолете и поръсете с пипер и къри. Панирайте ги в брашно, яйца, галета, яйца. Изпържете ги в сгорещена мазнина до златисто.

Нарежете зеленчуците на ивички/жулиени. Сипете в тигана малко олио и ги запържете за кратко.

Сложете капак и оставете да се задушават около 15 минути. След като са омекнали зеленчуците, добавете сол и налейте сметаната.

Оставете да ври около 3-4 минути и свалете от котлона. Сервирайте панираните пържоли с зеленчуково-сметановия сос и поръсете с магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар