Печено пиле с розмарин и масло

20/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру196383969314
"Вкусно пилешко с аромат на розмарин и масло, което чудесно върви с чаша червено вино!"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се почиства и нарязва на едри порции. Поставя се в тавичка и отгоре се намазва с масло. Поръсваме със сол, черен пипер и червен пипер всяка порция. Тук- там се разпределят клонки пресен розмарин.

Сипваме бялото вино и олиото да покрият дъното на тавата, слагаме пилешкото месо и покриваме с алуминиево фолио. Печем в предварително загрята фурна 200 градуса за 40 минути. Сваля се фолиото и се допича до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар