Торта с много крем

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Торта с много крем
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 3
20/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
1 тава
"Очаровайте гостите си с тази непретенциозна, но много вкусна торта с наистина много крем"

Необходими Продукти

  • за тестото
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 1 - 1/2 в.ч.
  • захар - 1 в.ч.
  • олио - 1 с.л.
  • сметана - 1 с.л. ягодова
  • сода бикарбонат - 1 с.л.
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • за глазиране
  • прясно мляко - 2 в.ч.
  • захар - 5 с.л.
  • брашно - 2 - 1/2 с.л.
  • сметана - 3 - 4 с.л. ягодова
  • ванилия - 1 пакет
  • маргарин - 1/2 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за тестото се слагат в подходяща купа, разбъркват се и се изсипва в намаслена тава. Слага се да се пече на 180 градуса. Продуктите за глазурата се слагат в тенджера и се варят на слаб огън, докато се получи хомогенна смес.

Готовата торта се оставя да се охлади и се разрязва на два еднакви блата. Единия се маже обилно с готовия крем и отгоре се слага другия. С останалия крем се намазва обилно тортата отгоре и отстрани. Украсата е въпрос на вкус и въображение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: