Пълнени гъби с пиле и кашкавал

21/10/2016
"Когато предястията са толкова вкусни, алкохолът трябва да е в изобилие, а компанията - приятна "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното пилешко месо накъсайте на дребно, добавете топеното сирене към него и смесете хубаво. Почистете гъбите от пънчетата и ги ги измийте.

Във всяка гъбка сложете по малко масло и много малко сол, разпределете пилешкото с топено сирене, отгоре разпределете настъргания кашкавал.

В средата на плънката направете малка дупчица и забучете обратно пънчето на гъбката. Печете за 15 мин. на 220 градуса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар