Панирани домашни пилешки филета

21/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1329135713394
"Уникално вкусни панирани филенца, които ви гарантират незабравими мигове с приятели "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 649
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме. В купа стриваме бульоните и разтваряме със соевия сос, може да добавите малко олио.

Хубаво обърквате филетата със маринатата и оставяте за поне 30 минути. В дълбок тиган с повече олио панирате филетата, като първо леко овалвате в брашно, яйца и сухата панировка. Ако желаете добавете сусам в панировката и оваляйте.

Пържете до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар