Тас кебап с телешко месо

от МаринаНовак
26/01/2010
"Усещате ли аромата на крехко телешко месо в богат сос?"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо36 836
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите, дафиновия лист, зърна черен пипер, сол на вкус, щипка захар, олиото.

Налива се вода 4 пръста над продуктите. Вари се на силен огън за 10 минути, след което на умерен, за още 40 минути.

Сервира се с подходяща гарнитура.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 7
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

кики
кики
23.02.2013 18:19
чудесно е!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти