Ябълков щрудел с канела

21/10/2016
Фати Камберова
отФати КамбероваПомощник Готвач90389021
"Всеки може да си направи щрудел, но трябва да побързате, за да успеете да го опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 934
  • Преглеждания за месеца1999
  • Преглеждания за седмицата59
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме ябълките на едрото ренде.

Добавяме смлените орехи, захарта, канелата, галета (галетата поема сока от ябълките). Разбъркваме добре.

Взимаме 2 от корите и ги намазваме обилно с разтопеното масло.

Поръсваме от плънката и завиваме на руло. И така с останалите кори. Подреждаме ги в намаслена с мазнина тавичка.

Печем в предварителна затоплена на 180 градуса фурна. Поръсваме с пудра захар.подобни рецепти тук

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Diliana Peneva
Diliana Peneva
08.04.2017 07:23
Много вкусен и лесен щрудел. Всички в къщи много го харесват
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв