Салата от зелен боб и печено пуешко месо

21/10/2016
Анонимен
отАнонименНовак2057
"Здравословно и много вкусно - каквото трябва да бъде всяко ястие "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо352
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният зелен боб сварете в подсолена вода, докато омекне. Прецедете и оставете настрана, за да се охлади. Начукайте леко пуешките пържоли. Загрейте добре грил тиган и изпечете месото. Сложете го в голяма чиния и веднага, докато е топло, овкусете със сол, черен пипер и струйка зехтин.

Нарежете пържолите на жулиени. Прехвърлете зеления боб в голяма купа. Добавете нарязаното месо. Полейте със сока на един лимон, ароматизирайте с настърганата лимонова кора, сложете щипка ситно нарязан магданоз и отново полейте с малко зехтин.

Объркайте всички продукти много добре. Оставете салатата за 30 минути да се овкуси преди да сервирате като лек обяд или вечеря!подобни рецепти тук

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар