Тиквени трюфели

21/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф42610563553
"За моментите, в които сте на диета, но ви се хапва сладичко "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо500
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режете тиквата на парчета и я изпичате във фурната до готовност. Пека я на 220 градуса около 35 минути. Махате слоя отгоре, който се е втвърдил и издълбавате само меката част.

Пюрето, което ви трябва, е около една пълна чаена чаша, така че сами може да прецените колко от тиквата да нарежете и изпечете. Аз правя повече, за да има и само печена и тиква и такава за трюфели.

Разбърквате тиквата със сусамовия тахан, меда и 1/3 от орехите и с ръце оформяте малки орехчета. Овалвате ги в останалите орехи и хапвате.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар