Стар хляб с вкусна плънка

21/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф42710563554
"Изостанал ви е хляб и се чудите какво да направите. Бързо във фурната!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 810
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чудесен начин да употребите изостанал хляб без значение колко е той и под каква форма. Аз разполовявам една питка, махам средата и мажа горната и долната кора с плънка.

Плънката се прави, като нарязани на дребно шунка и гъби се запържват за 2 минути в масло. През това време разбийте яйцата и натрошете сиренето в тях.

Чесънът се стрива на паста, магданозът се реже на ситно, кашкавалът се настъргва и всичко се разбърква хубаво.

Мажете хляба и печете на фурна на 220 гр. за около 20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар