Шоколадов сладкиш с бяла глазура

23/10/2016
Gergana Tsvetanovaот Gergana TsvetanovaПомощник Готвач 1x
"Луди сме по шоколадовите сладкиши и ни личи "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо421
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко. Добавя се пресятото с какаото и бакпулвера брашно.

Сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена тава за печене. Блатът се пече на 180 градуса за 30 минути. В тенджерка се смесват захарта, водата, маслото и какаото.

С охладения сироп се залива изстиналия сладкиш. На водна баня се стопява шоколада с олиото и се залива сладкиша. Украсява се с разтопен бял шоколад.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар