Пилешко мезе за бира

23/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру157881544510
"Вкусно пилешко мезе за студена бира!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязват се две пилешки бутчета през средата, така че да се отдели горната част. С нож внимателно се обезкостява от кокала.

Получените две пилешки пържоли се поръсват със сол, черен пипер, риган и олио, като кожата се запазва. Загрява се скара, печем от двете страни до хубаво покафеняване на месото.

Още топло пилешкото месо се нарязват на жулиени и се нареждат в чиния.

Гарнираме с резени домати, маслини, сварени картофи и резен лимон. Поднасяме порцията с чаша бира за разкош !подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар