Туршия от гулия и моркови

26/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1344136513644
"Такава туршия не сте яли досега - хрупкава, ароматна и и много вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 974
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гулията първо се накисва във вода поне няколко часа. Хубаво е да се остърже с нож на течаща вода, става бавно и малко трудоемко и бавно, затова ако нямате това търпение само я изчеткайте да падне пръста и хубаво измийте. Която е по-едра нарежете на парчета.

Морковите също измийте хубаво и нарежете на кръгчета. Пригответе си буркани и напълнете с гулията и моркова, парченца от хряна и целината.

В голям съд разтворете едрата сол със преварена и охладена вода, ако е нужно я прецедете. Залейте зеленчуците и затворете с капачки, след седмица туршията е готова.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар