Паниран карфиол с чеснов сос

26/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102212359513
"Обожаваме вкуса на това есенно мезе, особено в комбинация с чеснов сос "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 382
  • Преглеждания за месеца937
  • Преглеждания за седмицата217
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте карфиола и разделете на розички. Сложете вода да заври, като в нея добавите една лъжица сол.

Сложете карфиола да ври докато омекне. Разбийте яйцата с бирата, брашното малко черен пипер и щипка сол.

Готовият карфиол отцедете и охладете, след което загрейте олио в дълбок тиган и панирайте розичките, като всяка потапяте в кашата.

Пържете до златисто и поднесете с чеснов сос.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар